Sklep - Strona Główna
  Strona Główna HPI » Katalog » Recenzje Moje konto  |  Zawartość koszyka  |  Zamówienie   
Kategorie
MODELE RC

AKCESORIA RC
AKUMULATORY BATERIE
ELEKTRONIKA RC
FARBY LAKIERY RC
KAROSERIE RC
KOŁA OPONY FELGI RC
NARZEDZIA RC
PALIWO NITRO RC
SILNIKI ELEKTRYCZNE RC
SILNIKI SPALINOWE RC

HPI RACING
MAVERICK
MERLIN
RCHOBBY
EDIT
HOTBODIES
LRP
MUCHMORE
TECHNOKIT

IMPREZY ZAWODY RC
PROMOCJA


Nowości więcej
BAJA 29.6V PLAZMA ULTIMATE POWER PACK SET
BAJA 29.6V PLAZMA ULTIMATE POWER PACK SET
835,00zł
Informacje
Wysyłka i zwroty
Bezpieczeństwo
Korzystanie z serwisu
Program Lojalnościowy
Kontakt
On-Line
HPI Polska
 
E-Mail
 
Telefon
Download
Cennik
Tu możesz pobrać aktualny cennik w formacie pliku Excel
pobierz
Zobacz co napisali inni Zobacz co napisali inni
ALUMINUM SHOCK CAP (2PCS) od Dariusz Flisiak Data Dodania: czwartek, 31 marzec 2016
ALUMINUM SHOCK CAP (2PCS) To jest część do modeli Firestorm Link - http://hpiracing.world/pl/part/86840?show_disc=true

Ocena: 5 z 5 gwiazdek! [5 z 5 gwiazdek!]
DUAL DISK BRAKE SET (STAINLESS STEEL) SAVAGE od Paweł Makowski Data Dodania: niedziela, 21 grudzień 2014
DUAL DISK BRAKE SET (STAINLESS STEEL) SAVAGE Ładnie hamuje ale dopuki nie zerwie okładzin, trzeba bardzo dokładnie wyregulowa gdyż w inny przypad..

Ocena: 2 z 5 gwiazdek! [2 z 5 gwiazdek!]
Maverick Strada TC Evo 1/10 RTR Electric Touring C od Arek Dyczek Data Dodania: niedziela, 06 kwiecień 2014
Maverick Strada TC Evo 1/10 RTR Electric Touring C Raczej całę auto

Ocena: 5 z 5 gwiazdek! [5 z 5 gwiazdek!]
DODGE VIPER GTS - R BODY (200MM) 2003 od Maks Kałuża Data Dodania: środa, 05 marzec 2014
DODGE VIPER GTS - R BODY (200MM) 2003 dodge viper bardzo mi sie spodobał radził bym kupić taki sam.

Ocena: 5 z 5 gwiazdek! [5 z 5 gwiazdek!]
Maverick Strada TC Evo 1/10 RTR Electric Touring C od Mikołaj Sakowski Data Dodania: sobota, 11 styczeń 2014
Maverick Strada TC Evo 1/10 RTR Electric Touring C czy to jest sama karoseria

Ocena: 5 z 5 gwiazdek! [5 z 5 gwiazdek!]
PINION GEAR 48 TOOTH (64DP) od Paweł Grzegorzewski Data Dodania: piątek, 13 grudzień 2013
PINION GEAR 48 TOOTH (64DP) Ta zębatka 64 pitch nie pasuje do koła odbiorczego 48 pitch.

Ocena: 5 z 5 gwiazdek! [5 z 5 gwiazdek!]
STEEL SPUR GEAR 52T HELLFIRE od Bartek Zapędowski Data Dodania: niedziela, 23 czerwiec 2013
STEEL SPUR GEAR 52T HELLFIRE polecam używam takiej i daje rade

Ocena: 5 z 5 gwiazdek! [5 z 5 gwiazdek!]
ONE-WAY CUP JOINT (2PCS) od Mikołaj Kasperski Data Dodania: poniedziałek, 17 czerwiec 2013
ONE-WAY CUP JOINT (2PCS) Oczywiście wszystko jak powinno być, 6mm :) Porządne, solidne kielichy. Polecam.

Ocena: 5 z 5 gwiazdek! [5 z 5 gwiazdek!]
FORD MUSTANG GT-R BODY (200MM/WB255MM) od Krystian Bukowski Data Dodania: środa, 05 grudzień 2012
FORD MUSTANG GT-R BODY (200MM/WB255MM) tak zależy to poprostu jak się zrobi dziurki i ile mam mm czy 190mm czy 200mm

Ocena: 5 z 5 gwiazdek! [5 z 5 gwiazdek!]
MOUNTED X-PATTERN TYRE D COMPOUND SPLIT 6 CHROME od anglik bzium Data Dodania: poniedziałek, 23 styczeń 2012
MOUNTED X-PATTERN TYRE D COMPOUND SPLIT 6 CHROME Opony świetne do driftu, naprawdę Polecam, a jakie tanie brać, kupować nie żałować Pozdrawia

Ocena: 5 z 5 gwiazdek! [5 z 5 gwiazdek!]
DIRT BONZ TIRE S COMPOUND(150x83mm/2pcs) od Jakub Król Data Dodania: niedziela, 10 lipiec 2011
DIRT BONZ TIRE S COMPOUND(150x83mm/2pcs) Właśnie czekam na felgi do dirt bonzów mialem je w savie 4.6 teraz będę używał ich na fluxie ogólnie..

Ocena: 5 z 5 gwiazdek! [5 z 5 gwiazdek!]
2004 HONDA S2000 BODY(200MM/WB255MM od Maciej Lipko Data Dodania: sobota, 12 luty 2011
2004 HONDA S2000 BODY(200MM/WB255MM Drogi Michale Gruszczyński Zgadzam się, iż ta karoseria jest super ale co do twojego komentarza nie..

Ocena: 5 z 5 gwiazdek! [5 z 5 gwiazdek!]
BALL DIFFERENTIAL SET 32T (SPRINT) od Paweł Żbikowski Data Dodania: czwartek, 18 listopad 2010
BALL DIFFERENTIAL SET 32T (SPRINT) Przy słabszym silniku to wspaniały sprzęt i daje dużo frajdy,a prosta regulacja i łatwy dostep do ni..

Ocena: 5 z 5 gwiazdek! [5 z 5 gwiazdek!]
BMW M3 GT BODY (190MM) od JAN KLIMCZAK Data Dodania: środa, 30 czerwiec 2010
BMW M3 GT BODY (190MM) Do Pana Artura Mokszki .Dzieńdobry Maluje sie lakierami do lexanu np. firmy RC car kture są na stani..

Ocena: 5 z 5 gwiazdek! [5 z 5 gwiazdek!]
PIRELLI T RALLY TIRE 26mm S COMPOUND (2pcs) od Paweł Świtajski Data Dodania: środa, 06 styczeń 2010
PIRELLI T RALLY TIRE 26mm S COMPOUND (2pcs) Jedne najlepszych opon na równe i lekko przybrudzone nawierzchnie asfaltowe oraz betonowe przy niski..

Ocena: 5 z 5 gwiazdek! [5 z 5 gwiazdek!]
MOUNTED X-PATTERN TYRE D COMPOUND SPLIT 6 CHROME od Teodor Jurowicz Data Dodania: czwartek, 26 czerwiec 2008
MOUNTED X-PATTERN TYRE D COMPOUND SPLIT 6 CHROME Ale wystarczy silniczek bez szczotkowy eraser 10,5t na przełożeniu 3,125 i wciskając gaz do dechy na..

Ocena: 5 z 5 gwiazdek! [5 z 5 gwiazdek!]
MOUNTED X-PATTERN TYRE D COMPOUND SPLIT 6 CHROME od Konrad Palacz Data Dodania: sobota, 07 czerwiec 2008
MOUNTED X-PATTERN TYRE D COMPOUND SPLIT 6 CHROME Bardzo fajne , polecam !! :) Trzymaja jak klej podłoza

Ocena: 5 z 5 gwiazdek! [5 z 5 gwiazdek!]
FUEL TANK (160CC) od Konrad Palacz Data Dodania: sobota, 07 czerwiec 2008
FUEL TANK (160CC) Duzo praktyczniejsze , pompka sie bardzo przydaje :)

Ocena: 5 z 5 gwiazdek! [5 z 5 gwiazdek!]
FORD MUSTANG GT-R BODY (200MM/WB255MM) od kuba każmierczak Data Dodania: piątek, 31 sierpień 2007
FORD MUSTANG GT-R BODY (200MM/WB255MM) zajefajne nadwozie pasuje jak ulał do tego podwozia

Ocena: 5 z 5 gwiazdek! [5 z 5 gwiazdek!]
DUAL DISK BRAKE SET (STAINLESS STEEL) SAVAGE od Mateusz Markuszewski Data Dodania: środa, 29 sierpień 2007
DUAL DISK BRAKE SET (STAINLESS STEEL) SAVAGE to jest do sawa idioto i zgadzam się z innymi recenzjami

Ocena: 5 z 5 gwiazdek! [5 z 5 gwiazdek!]
Wyświetlono rekordy od 1 do 20 (z 36 znalezionych) Stron:  1  2  [Następna >>] 
Koszyk więcej
...jest pusty
Zaloguj się
Adres e-mail:
Hasło:

Nie pamiętasz hasła?

Bezpieczne logowanie

Nowe konto
Promocje więcej
WR8 3.0 KEN BLOCK 2015 FORD FIESTA ST 1/8 4WD NITR
WR8 3.0 KEN BLOCK 2015 FORD FIESTA ST 1/8 4WD NITR
1979,00zł
1879,00zł
Recenzje więcej
FUEL TANK (160CC)
Duzo praktyczniejsze , pompka sie bardzo przydaje :) ..
5 z 5 gwiazdek!
Języki
Polski
Waluty

Warning: mktime() expects parameter 4 to be long, string given in /includes/counter.php on line 30

©2005 HPI Polska